Wie ben ik

Kort stukje over mezelf

Mijn hele leven al intrigeert mij de vraag waarom wij doen zoals we doen? Van kinds af aan ben ik langdurig mantelzorger geweest en dat heeft mij gevormd. Ook mijn andere levenservaringen, zoals met tussenpozen lange tijd single zijn, en mijn ongewilde kinderloosheid, hebben mij gevormd.

Mijn relaties hebben mij ook heel veel geleerd. Op dat vlak heb ik flink aan zelfontwikkeling gedaan door mijzelf vaak de vraag te stellen: waarom? Het antwoord gaf mij helderheid en inzicht over mijn gedrag, gedachten, gevoelens én mijn familiegeschiedenis. Alles is namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Nadat ik twee bedrijven succesvol opgebouwd en verkocht had, heb ik ervoor gekozen om een heel andere weg in te slaan: ik ben gaan studeren voor psychosociaal therapeut. Dit heeft veel moed en vertrouwen gevergd heb ik ervaren. Sommige delen van deze weg heb ik alleen afgelegd, maar vaak ook had ik steun van de mensen die dicht bij mij staan.

En dat gun ik jou ook! Je hóéft het niet alleen te doen. Het is fijn als je bij een persoon terecht kunt die je begeleidt naar je diepste ZELF en waar je gezien en gehoord wordt. Gewoon zoals je bent.

De enige die dingen kan veranderen in je leven, ben je Zelf. Als je wacht op de ander maak je jezelf afhankelijk en zet je jezelf in de wacht. Dan ben je niet vrij. Zelfreflectie is daarbij belangrijk.

Ik begeleid jou met respect, ik geef je de ruimte om te ontdekken maar ik zal je ook stimuleren en ondersteunen. Dit alles vooral met een liefdevol hart!