Recensies

Wat ben ik dankbaar dat Lenie op mijn pad gekomen is!

Ruim een jaar geleden raakte ik in een burn-out. Via de praktijkondersteuner huisarts kwam ik bij Lenie terecht. In de diepste dalen kon ik niet geloven dat het ooit goed zou komen. Na elke sessie voelde ik me toch weer wat beter en na meerdere sessies is zelfs de zon weer gaan schijnen.

Er zijn allerlei verschillende vormen van therapie voorbij gekomen, zoals familie opstellingen, EMDR, afgrenzen, innerlijk kind, meditatie etc. Elke sessie voelt Lenie precies aan wat er nodig is om verder te komen. Ze heeft me geholpen bij het verwerken van gebeurtenissen en gaf me een andere kijk op situaties. Ik heb geleerd om de antwoorden in mezelf te zoeken en op mezelf te vertrouwen. Deze lessen kan ik voor de rest van mijn leven met me meenemen.

Heel erg bedankt voor alles, Lenie! 🙏M.


Verleden jaar februari verhuisd vanuit het westen naar Brabant. Verhuizen in de pandemie tijd en dan al niet goed in je vel zitten kan net de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Na een half jaar aangemodderd te hebben stortte ik echt in,  Paniekaanvallen, slapeloze nachten enz enz. Mijn man heeft mij aangeraden nu toch echt hulp te zoeken en dat heb ik gedaan.  Na grondig gegoogeld te hebben kreeg ik meteen een goed gevoel bij de website van Lenie. Na ons gesprek wist ik het zeker. Lenie kan en gaat mij helpen.
Ik ben nu 9 maanden verder en wat ben ik door diepe dalen gegaan. Maar ik kwam er elke keer weer sterker uit.
Met het stellen van de juiste vragen  en de vinger op de pijnpunten te leggen heeft Lenie mij in 9 maanden weer goed op de rit gekregen. Vele tranen zijn vergoten maar god wat lucht dat op.  Er is mij in deze tijd zoveel duidelijk geworden. Ik mag er zijn en het leven is weer een stuk leuker.
Ik ben er nog niet helemaal maar met de handvatten die Lenie mij heeft gegeven en de meditatie gaat mij het laatste stukje ook lukken.
Dank voor de gesprekken en het luisterend oor. Je bent heel waardevol.
Ida


Met je luisterend oor/me een “spiegel” voorhouden en je adviezen heb je me weer op weg geholpen.

Heb inzicht gekregen in mijn doen en handelen, verwerken van gebeurtenissen en hoe ik dit in de toekomst kan aanpakken.

Dank daar voor.


Lenie, gevonden via internet voor hulp bij emotie regulatie in een hele moeilijke periode in mijn leven. Ik had eerder al eens gesprekken gehad met hulpverleners maar ik kwam niet echt verder. Lenie kwam bij de 2e sessie direct al bij de kern van het probleem en kon me dat ook vakkundig uitleggen wat er aan de hand was. Dat was nog geen hulpverlener bij mij gelukt. Latere sessies houdt ze goed de regie en mijn pijnpunt in het oog en geeft ze goede tools om daarmee om te gaan. Een professionele en vakkundige therapeut, warm aanbevolen!

Harm


Mijn huwelijk zat al een lange tijd niet goed en toen mijn ex vertelde dat hij aan ons huwelijk twijfelde om hiermee verder te gaan, stortte mijn wereld in. Ondanks de strubbelingen had ik dat nooit verwacht. Op dat moment wilde ik eigenlijk niet meer leven, ik dacht wat heeft het nog allemaal voor zin? Mijn man stelde mij voor om hulp te zoeken en zo kwam ik bij Lenie terecht, met het idee om daar samen verder te gaan strijden voor ons huwelijk nadat ikzelf weer de boel op de rit zou hebben.

Maar het liep anders, mijn man wilde geen hulp.

Ik ben door een diep dal gegaan toen mijn man had aangegeven niet verder te willen gaan met ons huwelijk.

Lenie heeft een juiste kijk op de problemen en kan je goede handvatten geven om door te gaan met je leven. Ik wist niet dat ik zoveel power in me had en een sterke vrouw kan zijn zonder mijn man. Ze heeft me laten zien wie ik echt ben, dat ik er mag zijn, maar ook de punten waar ik aan kon werken om sterk uit deze situatie te komen. Ik ben haar erg dankbaar en binnen een half jaar heb ik mijn leven weer op de rit dankzij Lenie! Je moet er natuurlijk zelf aan werken, maar zij doorziet jouw problemen en ik kwam samen met haar hulp achter eigenschappen van mezelf die ik nooit heb geweten. Soms confronterend, maar de liefde die Lenie uitstraalt om je te helpen is voor mij onbetaalbaar geweest.

Niets is teveel voor haar, kortom als je problemen hebt op wat voor vlak in je leven, maak een afspraak met haar, want ik kan uit ervaring zeggen dat je je leven samen met haar weer zeker op de rit gaat krijgen!

Bedankt lieve Lenie😍

Dolinda


Na mijn echtscheiding had ik erg behoefte aan het vinden van rust in mijn hoofd en lijf; antwoorden vinden, gebeurtenissen een plek geven en oplossingen vinden voor de effecten van de gevolgen van mijn onrust.

Lenie heeft me waanzinnig geholpen. Ze gaf me handvatten om terug te keren naar de onrust, los te kunnen laten en daardoor vond ik  weer evenwicht in mijn leven en weet ik nu hoe ik met gevoelens van paniek en verdriet om kan gaan. Mijn eigenwaarde is ook weer opgeschroefd van laag naar een dikke 8 en soms zelfs hoger. Ik geniet weer van het leven, sta weer achter mij zelf en mijn keuzes. Natuurlijk worstel ik, net als ieder ander, nog weleens met lastige kwesties die het leven met zich mee brengt, maar ik behoud daarin nu veel meer rust die ik zo hard nodig heb om een goede moeder te kunnen zijn voor mijn dochters, maar ook om een stabiele ondernemer te zijn die weer plezier heeft in haar werk en tot slot ook weer kan genieten van een prachtige nieuwe liefde.

Bedankt! Lenie; je bent naast een fanatische therapeute, ook een heel fijn mens.

Marinka


Door een burn-out ben ik bij Lenie terecht gekomen. Lenie heeft het vermogen om per sessie te kijken wat nodig is. Het is geen vast omlijnd traject wat ze volgt. ( Noot Lenie: is bij iedereen verschillend ) Door haar verschillende vormen van therapie kwam ik zelf tot nieuwe overtuigingen en inzichten, op mijn eigen manier en op mijn eigen tempo. Doordat het mijn eigen weg is geweest kan ik nu nog steeds terug pakken naar bepaalde sessies als ik weer ergens tegenaan loop. Ik ben dan ook heel dankbaar dat Lenie op mijn pad kwam als therapeut.

Anita


“Hoe kan ik in mijn kracht blijven staan?”, vraag ik Lenie. “Hoe kom je in je kracht te staan?”, zegt Lenie.

Het kleine meisje in mij heeft aandacht nodig. Welk patroon daaronder lag en hoe ik dat kon doorbreken heeft Lenie me laten zien met systemisch werken. Hier koppelde ze oefeningen met rollenpatronen aan welke mij inzicht, tools en kracht gaven en ik nu met succes in de praktijk toepas.

De huiswerkopdrachten hebben mij mooie en confronterende, en daardoor verhelderende, verhalen uit mijn kindertijd opgeleverd. Erkenning probeer ik nu in mezelf te zoeken. Mocht het eens misgaan, dan herken ik het en heb ik de juiste tools gekregen hier verandering in aan te brengen.

“Tussen stimulus en respons bevindt zich een ruimte, en het geheim van groei en geluk ligt in de wijze waarop je die ruimte gebruikt.”  Viktor E. Frankl.

Lenie helpt je van die ruimte bewust te worden en deze zo zinvol mogelijk te benutten. Dank je wel.

Fenny


Mijn aanvankelijke hulpvraag was rouwbegeleiding, maar Lenie heeft mij met zoveel meer geholpen dan dat.

Zij gaf mij precies het bekende duwtje in de rug wat ik nodig had om een positieve verandering in mijn leven te bewerkstelligen. Op meerdere gebieden.

Ik waardeer enorm Lenie’s vaardigheid om mij een (soms best confronterende) spiegel voor te houden en hier dan vervolgens ook handvaten voor aan te reiken om hier op een liefdevolle en constructieve manier mee aan de slag te gaan. Dit in combinatie met professionele achtergrond, haar luistervaardigheden en empathisch vermogen helpt zij je echt stappen vooruit.

Ik ben fan!

Joyce


Na een nogal turbulent jaar in therapie gegaan bij Lenie.

Er was meteen een vertrouwd gevoel bij haar, gaandeweg kwamen er dingen naar boven en werden patronen herkenbaar.

In een veilige en bovendien prachtige omgeving werd ik geprikkeld om te komen tot andere inzichten en het stellen van grenzen.

Zij heeft me laten inzien hoe bepaalde zaken werken, welke valkuilen er zijn en hoe ik verder kan.

Lenie bedankt, je bent een lieve warme vrouw, ik hoop dat je nog veel mensen mag inspireren met jouw kennis en ervaring.

Lieve groet,

I. v. O.


Lenie heeft mij doormiddel van oefeningen en tips geleerd hoe ik meer zelfvertrouwen  kan krijgen en mijn grenzen aan kan geven.

Ze staat open voor eigen ideeën en kan hier goed op inhaken.

Dit heeft mij, zeker wat werk betreft veel opgeleverd. Ik kijk terug met een positief gevoel op alles wat ik van haar heb geleerd. Door te variëren met verschillende oefeningen heb ik, mezelf daardoor ook beter leren kennen.

C.


Telkens weer kom ik van Lenie met een speciaal positief fijn gevoel. De sessies met Lenie verlopen als vanzelf. Vanuit een laagdrempelig gesprek gaan we de diepte in en zijn we opeens 1.5 uur verder. Door middel van gesprekken en praktische oefeningen kom ik dichter bij mijn gevoelens. Door haar methodes kan ik ze nu ook beter begrijpen.

Lenie ontvangt je in een fijne ruimte en voelt perfect aan waar je op dat moment behoefte aan hebt. Tijdens de sessie geeft ze je opdrachten en tips waar je gemakkelijk thuis mee aan de slag kunt.

M. uit E.


Lenie heeft mij geholpen in een periode waarin ik het erg moeilijk had.

Ik was diep gekwetst en erg verdrietig, maar ook boos.

Door mij naar mijzelf te laten kijken en mij  weer mee te nemen in de situatie creëerde Lenie deze opnieuw en met een veilige omgeving, gaf zij mij aanwijzingen en de mogelijkheid om er anders en beter mee om te leren gaan.

Met rust en meditatie tot jezelf komen jezelf weer gaan waarderen. Weer voelen dat je een mooi mens bent die de moeite waard is.

Ik was en ben er nog steeds blij mee.

Marjolein


Vanaf januari  ben ik in therapie bij Lenie, waardoor ik veel nieuwe inzichten kreeg in mijn handelen, gedrag en gedachten.

Deze inzichten pas ik toe in mijn dagelijks leven zodat ik veel meer in mijn innerlijke kracht sta.

Voor mijn gevoel ben ik er nog niet helemaal en vordert gestaag, dus heb veel geduld en liefde voor mezelf.

Hoe een sessie met Lenie verloopt is moeilijk te omschrijven, omdat er ook veel innerlijke processen op gang worden gebracht door, gesprekken, familie-opstellingen, oefeningen, EMDR en dat is heel persoonlijk.

Ik denk als je je zelf openstelt en jouw waarheid ten toon spreid dat de therapie ook aanslaat en op weg gaat naar je thuis, eigen ik.

Evelien


Ik ben in therapie bij Lenie nadat ik eerder zowel lichamelijk als mentaal niet meer verder kon door een burn-out.

Lenie heeft mij geweldig geholpen door mij te leren beter mijn grenzen te stellen en meer voor mezelf op te komen. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik teveel “MOEST” van mezelf. Door beter te doseren en de persoonlijke meditatie oefeningen ben ik veel rustiger geworden.

Ook heb ik inzicht gekregen dat ik meer uit mijn hoofd leefde dan uit mijn hart.

Lenie luistert goed en geeft mij het gevoel dat ik er mag Zijn!

J. v. B