Activiteiten

Opstellingen dag 21 maart 2021 op landgoed de Hertgang te Halsteren

Verzorgt door Pure Essentia en Logos & Sophia

Van het nieuwe jaar is bijna het eerste kwartaal voorbij. Er gebeurt heel veel op dit moment in de wereld. Dit zorgt ervoor dat er in ons innerlijk systeem het een en ander verandert, verschuift, verplaatst.

Op deze opstellingen dag gaan we met elkaar systemisch kijken naar dat wat voor je ligt. Wat wil je dat de toekomst jou brengt?

Een nieuw begin, een ankerpunt.

Waar stagneert het ? Waar verlang je naar? En alles wat er nu speelt (bewust of onbewust) en waar je dieper naar wil kijken zodat je kunt verder groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Deze dag zal plaatsvinden op het prachtige landgoed de Hertgang in Halsteren www.dehertgang.nl   er is dan ook zeker in het programma ruimte voor een stiltewandeling.

De lunch zal worden verzorgd en is inclusief door www.el-tjaine.nl

Wil je op een bijzonder krachtige en heldere manier duidelijkheid krijgen in thema's die nu bij je spelen? Schrijf je dan snel in voor deze dag en krijg een diep inzicht in de onbewuste patronen die soms wel door generaties heen worden overgedragen.

Ieder denkbaar thema, vraag, probleem of verlangen kan opgesteld worden -vooral deze die zich blijven opdringen-.

Wanneer je een opstelling doet dan plaats je, op gevoel, representanten (de andere deelnemers) in de ruimte. Het is fascinerend te merken dat de representanten in de opstelling toegang krijgen tot de gevoelens en de onderlinge verhoudingen van diegene die zij representeren. De opstelling maakt (gedrag) patronen zichtbaar die zich in het systeem voordoen. Wat zich in het systeem afspeelt, kan niet worden bedacht. De energie van dat moment bepaalt wat er verder gebeurt.

De dag is voor iedereen geschikt, je hoeft geen enkele ervaring te hebben met deze manier van werken. Opstellingen werken door in het systeem van jouzelf en in je familiesysteem maar ook op de toeschouwers en representanten.

Als toeschouwer/representant leer je ongelofelijk veel en kun je inzicht krijgen in eigen thema’s!

Voor meer informatie  bel gerust. Susanne 06-21686932 of Lenie 06-17399925

* I.v.m. Coronavirus passen we de RIVM maatregelen toe.

Dus wordt er gewerkt met een kleinere groep dan normaal ( maximaal 10 personen) en zal er rekening worden gehouden met de 1,5 meter afstand.

Investering: €100,- excl. BTW inbegrepen is koffie en thee en de lunch van El Tajine

Je kunt je opgeven via de website www.logosensophia.nl of info@pureessentia.nl 

Met vriendelijke groet,

Lenie van Hassel en Susanne Graf