Wie ben ik

Kort stukje over mezelf

Wie is Lenie van Hassel?

Al van jongs af aan intrigeert mij de vraag waarom doen wij zoals we doen? Omdat ik van kinds af aan langdurig mantelzorger ben geweest heeft mij dat gevormd. Ook mijn andere levenservaringen, zoals met tussen poses lange tijd single zijn en daarbij mijn ongewilde kinderloosheid is een deel van mijn vormingsproces. Mijn relaties zijn ook bijzondere leerfases geweest in mijn leven. Ik heb daardoor veel aan zelfontwikkeling gedaan om antwoord te krijgen op de vraag.... waarom? Het gaf mij helderheid en inzichten over mijn gedrag, gedachten, gevoelens en mijn familiegeschiedenis. Deze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Nadat ik  twee zaken succesvol opgebouwd en verkocht had, heb ik ervoor gekozen om mezelf toe te leggen op het vakgebied coaching. Een nieuwe weg inslaan vergt moed, lef en veel vertrouwen heb ik gemerkt. Soms heb ik deze weg alleen afgelegd, maar ook met steun van mensen die dicht naast mij staan. En dat gun ik jou ook, je hoeft het niet alleen te doen. Het is fijn als je bij een persoon terecht kan die je begeleidt naar je diepste ZELF en waar je gezien en gehoord wordt. Gewoon zoals je bent.

De enige die dingen kan veranderen in je leven, ben JE Zelf. Als je verwacht dat de ander verandert zet je jezelf in de wacht van het leven. Je maakt jezelf afhankelijk van die ander. Je bent niet vrij. Zelf reflectie is daarbij belangrijk.

Ik begeleidt jou met respect, geef je de ruimte om te ontdekken maar ook stimulerend en ondersteunend, maar vooral met een liefdevol hart.