Recensies

Na een nogal turbulent jaar in therapie gegaan bij Lenie.

Er was meteen een vertrouwd gevoel bij haar, gaandeweg kwamen er dingen naar boven en werden patronen herkenbaar.

In een veilige en bovendien prachtige omgeving werd ik geprikkeld om te komen tot andere inzichten en het stellen van grenzen.

Zij heeft me laten inzien hoe bepaalde zaken werken, welke valkuilen er zijn en hoe ik verder kan.

Lenie bedankt, je bent een lieve warme vrouw, ik hoop dat je nog veel mensen mag inspireren met jouw kennis en ervaring.

Lieve groet,

I. v. O.


Lenie heeft mij doormiddel van oefeningen en tips geleerd hoe ik meer zelfvertrouwen  kan krijgen en mijn grenzen aan kan geven.

Ze staat open voor eigen ideeën en kan hier goed op inhaken.

Dit heeft mij, zeker wat werk betreft veel opgeleverd. Ik kijk terug met een positief gevoel op alles wat ik van haar heb geleerd. Door te variëren met verschillende oefeningen heb ik, mezelf daardoor ook beter leren kennen.

C.


Telkens weer kom ik van Lenie met een speciaal positief fijn gevoel. De sessies met Lenie verlopen als vanzelf. Vanuit een laagdrempelig gesprek gaan we de diepte in en zijn we opeens 1.5 uur verder. Door middel van gesprekken en praktische oefeningen kom ik dichter bij mijn gevoelens. Door haar methodes kan ik ze nu ook beter begrijpen.

Lenie ontvangt je in een fijne ruimte en voelt perfect aan waar je op dat moment behoefte aan hebt. Tijdens de sessie geeft ze je opdrachten en tips waar je gemakkelijk thuis mee aan de slag kunt.

M. uit E.


Lenie heeft mij geholpen in een periode waarin ik het erg moeilijk had.

Ik was diep gekwetst en erg verdrietig, maar ook boos.

Door mij naar mijzelf te laten kijken en mij  weer mee te nemen in de situatie creëerde Lenie deze opnieuw en met een veilige omgeving, gaf zij mij aanwijzingen en de mogelijkheid om er anders en beter mee om te leren gaan.

Met rust en meditatie tot jezelf komen jezelf weer gaan waarderen. Weer voelen dat je een mooi mens bent die de moeite waard is.

Ik was en ben er nog steeds blij mee.

Marjolein


Vanaf januari  ben ik in therapie bij Lenie, waardoor ik veel nieuwe inzichten kreeg in mijn handelen, gedrag en gedachten.

Deze inzichten pas ik toe in mijn dagelijks leven zodat ik veel meer in mijn innerlijke kracht sta.

Voor mijn gevoel ben ik er nog niet helemaal en vordert gestaag, dus heb veel geduld en liefde voor mezelf.

Hoe een sessie met Lenie verloopt is moeilijk te omschrijven, omdat er ook veel innerlijke processen op gang worden gebracht door, gesprekken, familie-opstellingen, oefeningen, EMDR en dat is heel persoonlijk.

Ik denk als je je zelf openstelt en jouw waarheid ten toon spreid dat de therapie ook aanslaat en op weg gaat naar je thuis, eigen ik.

Evelien


Ik ben in therapie bij Lenie nadat ik eerder zowel lichamelijk als mentaal niet meer verder kon door een burn-out.

Lenie heeft mij geweldig geholpen door mij te leren beter mijn grenzen te stellen en meer voor mezelf op te komen. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik teveel “MOEST” van mezelf. Door beter te doseren en de persoonlijke meditatie oefeningen ben ik veel rustiger geworden.

Ook heb ik inzicht gekregen dat ik meer uit mijn hoofd leefde dan uit mijn hart.

Lenie luistert goed en geeft mij het gevoel dat ik er mag Zijn!

J. v. B